Translate

26 noiembrie 2009

Stirile lumii moderne: PR-isti cu luntre noua. De sosea, pentru off-road

Pentru ca traim in Romania, o tara foarte des reperata in Africa, evenimentele care se intampla par, din nou, de prea multe ori, sa nu aiba nicio noima. De exemplu, dupa ce Grupul Tiriac renunta la participatia detinuta la Mercedes-Benz Romania, Daimler, devenit unic asociat, decide sa sustina Politia Romana pe patru roti.



In speta, transmite urmatoarele informatii:



Autovehiculul Jeep militar J8 este pus la dispozitia Serviciului de Presă şi PR din cadrul Politiei Capitalei, timp de trei luni

Jeep J8 este un autovehicul special creat pentru uz militar si nu se comercializeaza catre persoanele fizice

SUV-ul militar intruneste calitati exceptionale de off-road si performante remarcabile


Evident, e nevoie de sustinere pentru organisme precum Politia. Nimic de zis. Insa PR-istii din Politia Capitalei nu au nevoie de un Jeep ca sa transmita comunicate de presa. Imi vine foarte greu sa cred ca avem munti in Bucuresti ca sa fie nevoie de un autoturism off-road care sa poata urca pante de 60 de grade. Inteleg si problema craterelor din asfalt, insa, nu stiu de ce, am impresia ca nu va risca cineva sa atinga o roata de bordura, dar'mite altceva.



In perspectiva imaginii, daca ar fi sa discutam problema culorilor, am convingerea Daimler reuseste sa disocieze intre bleumarin de la Interne si oliv de la Aparare. In substrat, evident, retinem ideea ca, poate, poate, va exista si un guvern care sa isi permita sa cumpere asemenea autovehicule. In mod cert sunt de cel putin patru ori mai scumpe decat Loganurile super-echipate pentru un pret de 70.000 de euro. Nu trebuie omisa nici problema lipsei aeronavelor care ar trebui sa securize spatiul aerian al Bucurestiului. Chiar si asa, astept cu interes sa apara un soi de flota militara pe Dambovita si in Herastrau.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu