Translate

25 noiembrie 2009

Basescu - Badea: 1-0. Turul doi genereaza un consens

Campania electorala abia acum incepe. O prioada a fost absenta din viata Romaniei. Din punctul meu de vedere, candidatii s-au lansat mediatic cursa pentru prezidentiale abia in ultima saptamana. Primul tur de scrutin a lasat in cursa doi indivizi: Geoana si Basescu. Aditional acestor personaje, raman in vizor Antonescu si Badea. Da. Mircea Badea. Realizatorul acela cu foarte mult aplomb care incepe sa piarda din ce in ce mai mult teren. Poate pentru rating, poate pentru altceva.

Un aproape fost sustinator infocat al lui Badea este Van.. In replica la emisiunea de ieri a lui Badea sa retinem un post in care eu si Van suntem de acord (a doua premiera, sa zicem):

Bai frate, dar de cand cu minunata campanie electorala nu mai pot. Mai nou nu este doar om de televiziune, este si analist politic. Cum apare Gadea, Ciutacu, Stan, sau mai stiu eu cine intr-o emisiune gen “Sinteza zilei”, hopa si Badea. Si da-i si lupta, si tipa, si agita-te, si gesticuleaza sa eradicam coruptia, sa analizam, sa ne dam cu parerea ca doar este o somitate in materie de orice. Bai, dar absolut orice!!! Hai ca asta nu ar fi atat de grav. Insa, prietene, atunci cand latri la comanda, si lucrul asta se vede din avion, am o problema. Se stie ca Badea nu il suporta pe Basescu. Ok, foarte multa lume nu il suporta. Dar vino prietene, si fii obiectiv. Da in toti pana la urma, ca nici unul nu e mai breaz. Tu care erai alergic la orice are legatura cu politica, vii acuma si mi-l iei in brate pe Antonescu. De ce? Ca a facut coalitie cu PSD-ul care la randul lui are treaba cu PC-ul lui Felix? Tu care sareai ca ars cand aparea cea mai mica urma de indoiala referitoare la integritatea morala a unui politician, treci repejor peste episodul Felix? Tu care strigai in cele patru zari ca esti impartial si ii luai la bani marunti pe toti, vii acum si iti faci un scop in viata din a fi anti-Basescu? S-au terminat subiectele cumva si asta a ramas singurul corupt din tara? Brusc, toti sunt niste ingerasi si nu mai ai cu cine face rating? Hai sa fim seriosi! Mai variaza subiectele ca incepi sa plictisesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu