Translate

25 februarie 2013

Statistica CEDO 1959-2011

Daca ar trebui sa consideram CEDO ca un soi de autoritate suprema care guverneaza aceasta lume (fapt care se si intampla in Europa), atunci cu siguranta ca nu ar mai avea rost sa existe judecatori cu patalama, mai ales daca vedem ca statistic, mai toate cazurile legate de drepturile omului care s-au judecat la CEDO au reprezentat abuzuri ale celor 47 de state carora li s-au intentat procese.







Ce reclame se poarta pe tvr.ro...

Inspirati probabil din povestile de succes ale tuturor personajelor care spun la ziar ca au facut mii de dolari online, oamenii din noua structura manageriala din cadrul TVR si-au dat acordul pentru promovarea unor bannere care contin cateva mesaje cheie: "Deveniti cetatean canadian", "Baga-i degetul in nas" sau  "Pull out Santa's tooth".

O analiza succinta a succesiunilor de cuvinte si imagini releva care ar trebui sa fie profilul vizitatorilor site-ului tvr.ro: persoane supraponderale, pasionate de jocuri care contin"scene de violenta moderata" si sunt in cautarea unei tari in care sa emigreze.

Astept cu interes rapoartele legate de incasarile din publicitatea online si un cod de buna purtare pentru postarea ad-urilor pe un site finantat din bani publici.