Translate

9 septembrie 2010

Petrolisti- patroni de presa. Arestati, necondamnati

Foto: Mediafax
Dupa anul 2004, cand anumite voci sustin ca s-a parafat off the record preluarea cotidianului Adevarul de catre Dinu Patriciu urmata de arestarea omului de afaceri sub acuzatia de manipularea bursei si un soi de evaziune fiscala sau delapidare, nu am inteles nici pana acum exact ce s-a instrumentat in dosarul respectiv, vine anul 2010, cand, potrivit altor voci proeminente, Sorin Ovidiu Vantu ar fi fost o piesa importanta in puzzle-ul legat de Nicolae Popa sub acuzatia de favorizarea infractorului.
Ce ii uneste pe cei doi? In istoria timpurie post-decembrista, petrolul si spiritul antreprenorial. Care sunt diferentele? Trusturile de presa cu abordare diferita, orientarea politica si capetele de acuzare.


Analizand in perspectiva situatia, nu stiu de ce traiesc cu impresia ca aceste evenimente nu vor afecta catusi de putin raportul de tara al Romaniei. Ar fi insa interesant de aflat who holds the black agenda, mai ales ca demersurile urmeaza altor initiative defaimatoare in care au fost implicate personalitati cu o puternica influenta in diverse anturaje, precum Gigi Becali, Sorin Rosca Stanescu sau Dan Diaconescu.

Si acum sa ne amintim sloganul de tara: "Explore the Carpathian garden".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu